Düzköy'deki ziyaretinde duygusal bir anı yaşatan Genç, "Kendimi gerçek anlamda evimde gibi hissettiğim Haçka’dayım." diyerek duygularını paylaştı. İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, ilçe belediye başkanları, MHP ve AK Parti ilçe başkanları da Genç'e eşlik etti.

Genç, Düzköy ziyaretinde kıymetli eski başkanları ve hizmette bulunmuş kişileri anarak vefa kavramının önemine vurgu yaptı. Hizmet anlayışının öncelikli olduğunu belirten Genç, "Bugün göçüp gittikten sonra rahmete andıklarımız gibi güzel anılırız." şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 01 31 At 17.08.07

Ardından Maçka'da büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Genç, doğup büyüdüğü topraklarda duygusal bir final yaparak, "Bugün beni Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Maçka kucaklıyorsa Ahmet Metin Genç’in geldiği yer de Maçka’nın sayesindedir." dedi.

Genç, ilçe ziyaretlerinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, Maçka'nın desteğinin her zaman kendisinde olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Cumhur İttifakı'na vurgu yaparak, güçlü bir ekip olarak hizmet etmenin önemini belirtti.

Son olarak, Genç, 18 ilçenin 17'sini ziyaret ederek seçim kampanyasına devam ederken, ilçelerin özel ihtiyaçlarına ve taleplerine odaklanarak Trabzon için daha iyi bir gelecek vaat etti.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT