Genç, “Hem Trabzonspor’umuzu hem Trabzon’umuzu yakından ilgilendiren konuyla ilgili burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Trabzonspor, bizim için her zaman siyaset üstüdür. Siyasi kimliğimle konuşmuyorum. Bu takımın fanatik bir taraftarı, bu şehirde görev yapan, bu takımın hakkını savunan biri olarak konuşuyorum. Trabzonlular için futbol bir duruştur. Trabzon şehri ve Trabzonspor güce karşı bir duruşu ortaya koymuştur. Biz aynı zamanda güce karşı mücadele ediyoruz. Hakkı savunuyoruz. Her türlü platformda güce karşı hakkımızı savunuyoruz. 

BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

Kolektif hareket etme sorunumuz var. Trabzonlular beraber hareket ettiği zaman başaramayacağı bir şey yok. Hafta sonu futbol müsabakası oynadığımız takımla bir mücadelemiz var. Hakkımız çalındı. Rakip takımın teknik direktörü İsmail Kartal’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Maçın başında ciddi bir provokasyon olduğunu belirtmeliyim. Biz 2-2’yi yakaladık sahaya madde atılıyor. Burada farklı bir şey var. Buraya gelen rakip provokasyon ile hükmeni almaya gelmiş. Fanatik bir taraftar, hukukçu ve başkan olarak rakip takıma yapılan şiddeti kabul etmiyorum kendilerinden özür diliyorum. Aynı olay Bakasetas’a da yaşanmıştı. Bir müdahale olmadığı halde Fenerbahçeli futbolcu tarafından darp edilmesi, hakem sahadan çıkamasın diye yaptığı kışkırtıcı hareketler nedeniyle kulübeye giren oyuncu var.  

İSMAİL KARTAL’DAN ÖZÜR BEKLİYORUM

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için Celtic'in ilgisinin arttığına dair haberler kulüp taraftarlarını endişlendiriyor Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için Celtic'in ilgisinin arttığına dair haberler kulüp taraftarlarını endişlendiriyor

İsmail Kartal’dan bu yönde camiamızdan özür dilemesini bekliyorum. Burada bir provokasyon var. Biz büyük bir camiayız. Sahaya girilmiş bir şeyler olmuş, 12-13 kişi gözaltına alınmış. Tutuklamalar oldu. Hukuki bir değerlendirme yapılıyor. Kesinlikle burada tutuklamama olmaması lazım. Tıbbı bir müdahale olması durumunda konu farklı değerlendirilir. Gireni tekme tokat indiriyor. 6222 sayılı yasa 17. Maddeye göre saha içinde yapılıyorsa savcıların soruşturması lazım. Taraftara karşı yaptığını futbolcuya neden yapmıyorsun sayın savcım? Suç varsa bütün yönleriyle araştıracaksın. Olay farklı bir yöne çekilmeye çalışılıyor. Bu şehrin hukukunu sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Başka bir mecraya çekilmeye çalışılıyor. 

İKİNCİ ADAM OLMAYA HAZIRIM

Hem olağanüstü genel kurul kararı alıyor hem yönetimimiz hakkında güzel şeyler söylüyorlar yani diyorlar ki bu oyuncular bize lazım aman şikayetçi olmayın. Genel kurul provokasyonu daha da ileriye taşıyor. Şike ile beraber hakkımızı çaldığınız gündemi orada konuşulmasını istiyoruz. 3 temmuzdan sonra 1.lige gidiyoruz diyen de sendin Ali Koç. Şov yapıyorsun. Hak yediğinizi göreceksiniz orada. UEFA’nın sitesinde hala Fenerbahçe ve Beşiktaş hala şikeci kulüp olarak duruyorken F.Bahçe ile Beşiktaş 2011’in Süper Kupasını oynamaya çalışıyor. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Öyle bir şey yok. Bu gerekçelerle beraber ligden çekilin hep beraber alkışlayalım sizi. 2011’de ve sonrasında da söyledim. Trabzonspor’u menfaatsiz sevenlerle mücadele etmemiz gerekiyor.  Her zaman söyledi. Bu mücadelede Trabzonspor başkanının arkasında ikinci adam olmaya hazırım. 

Editör: Birol Sancak