Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, projenin son durumunu anlatarak, Gülcemal'in Trabzon'a soluk aldıracak yeni bir yaşam alanı olacağını belirtti. Gülcemal Projesi'nin şehre önemli bir değer katacağını vurgulayan Başkan Genç, projenin her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde tasarlandığını ifade etti.

Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu

Başkan Genç, projenin amacının Ganita'dan başlayıp Akyazı'ya kadar uzanan kesintisiz bir sahil bandı oluşturmak olduğunu söyledi. Gülcemal'in çocuklardan gençlere ve büyüklere kadar herkesin kullanabileceği bir yaşam alanı olacağını dile getiren Başkan Genç, bu alanda lunapark tarzında eğlence alanları ve dinlenme noktalarının da yer alacağını belirtti.

Trabzon'un turizm trendinin geliştiğini ve ziyaretçi sayısının arttığını göz önünde bulundurarak, Gülcemal Projesi gibi alanların ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Genç, projenin tamamlanmasıyla şehre yeni bir cazibe merkezi kazandırılacağını ifade etti.

Editör: Birol Sancak