Başkan Genç, Mete Gazoz'un başarılarını kutlayarak, “Seninle bir kez daha gurur duyduk. Hemşehrimiz olarak da ayrıca gurur duyuyoruz. Koleksiyonu tamamladın. Dünyada teksin. Hem önceki başarıların için hem de bundan sonraki süreçteki başarıların için şimdiden tebrik ediyorum. Millet olarak gururumuz oldun. Büyük bir gururla gözlerinden öpüyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah. Bir sonraki dönüşünde de şehrimize bekleriz. Milli gururumuzu, şehrimizde hemşehrilerimizle beraber buluşturma sevincini yaşarız” diye konuştu.

Destekleriniz Benim İçin Çok Önemli

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

Mete Gazoz ise Başkan Genç’e telefon tebriğinden dolayı teşekkür ederek, “Ülkeme altın madalya kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Bu başarıyı, beni destekleyen herkese ve ülkemize armağan ediyorum. Destekleriniz benim için çok önemli ve motive edici. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda da aynı başarıyı tekrarlayarak sizleri gururlandırmaya devam edeceğim” dedi.

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak