Genç ayrıca, Trabzon basınının Anadolu'nun köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayarak, gazetecilere teşekkürlerini iletti. Ayrıca, seçimlerin huzur ve sükunet içinde tamamlandığını ve demokratik iradenin sandığa güzel şekilde yansımasından mutluluk duyduğunu belirtti. Seçim sonuçlarının şehre hayırlı olmasını dileyen Genç, şehrin gelişimi için üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını vurguladı.

Başkan Genç, söz verdikleri projeleri adım adım hayata geçireceklerini ve şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ayrıca, Çarşamba günü yapılacak toplantıda ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek koordinasyonu artıracaklarını ve yeni bir hizmet dönemine başlayacaklarını belirtti.

Son olarak, Genç, Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin kapatılması konusundaki girişimlerine devam edeceklerini ve 350 kişinin işsiz kalacak olmasının ciddi bir sorun olduğunu vurgulayarak, bu konuda yetkililerle görüşmelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak