Zorluoğlu’nu Trabzon Havalimanında coşkulu kalabalık karşıladı. 2018 yılının Aralık ayında belediye başkan adayı olduğu dönemde Havalimanında coşkuyla karşılanan Zorluoğlu, 5 yıl sonra aynı coşkuyla yeniden karşılandı. 

SÜRPRİZ OLDU

Sağlık durumu gayet iyi olan Zorluoğlu, kendini karşılayan kalabalığa çok teşekkür eden Başkan Zorluoğlu, “Elhamdülillah gayet iyiyim. Beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Böyle bir karşılamadan haberim yoktu. Bana sürpriz oldu. 15-20 gündür şehrimizden uzak kaldık. Bel fıtığı ameliyatı oldum. Çok şükür gayet başarılı bir ameliyat oldu. Biraz dinlendik. Şimdi yeniden şehrimizde sizlerleyiz. Güzel arkadaşlarımızı, dostlarımızı burada görmek bizi duygulandırdı. Gözlerimiz yaşardı. İnşallah Trabzon’umuzu hep birlikte geliştirmeye inşallah devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok seviyorum. Sağ olun var olun” dedi.

TRABZON HAVALİMANINA AKIN ETTİ

Başkan Zorluoğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, yöneticileri, daire başkanları, müdürleri, çalışanları, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda seveni karşılamaya gelerek yalnız bırakmadı. Trabzon’da birkaç gün daha istirahat edecek olan Başkan Zorluoğlu sonrasında kaldığı yerden göreve başlayacak.


TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT