Kahvaltıya; Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız, Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar, daire amirleri ve otobüs şoförleri katıldı. Başkan Genç, otobüs şoförlerinin bayram boyunca görev başında olduğunu hatırlatarak, fedakarlıklarını ve özverilerini takdir etti.

Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular

Başkan Genç, konuşmasında, ulaşım hizmetinin önemine vurgu yaparak, aldıkları bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarını ve halkın memnuniyetini artırmak için gayret göstereceklerini belirtti. Şoförlerin mesai mefhumu gözetmeksizin yaptıkları fedakarlıkları takdir eden Başkan Genç, yeni dönemde de birlikte güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

Son olarak, Başkan Genç, şoförlerin riskli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak, Rabb'in onları kazadan korumasını diledi. Kahvaltıya katılan herkese teşekkür eden Başkan Genç, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.
TAKA/TUNCAY UÇKUN


 

Editör: Birol Sancak