Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından ilçelerde yürütülen projelerin, Trabzon'un altyapısını güçlendireceğini dile getiren Başkan Genç, özellikle IPA kapsamındaki içme suyu projelerinin son aşamaya geldiğini ifade etti. 10 kilometrelik hat ve 4 bin abone bağlantısının tamamlanmasıyla birlikte projenin önemli bir aşamasının geride bırakılacağını belirten Genç, kalan işlerin de ihale süreciyle tamamlanacağını bildirdi.

Başkan Genç, Of, Arsin, Şalpazarı, Beşikdüzü, Tonya, Vakfıkebir gibi ilçelerdeki içme suyu ve arıtma tesisleri projelerinin de son aşamaya geldiğini ve önemli yatırımların tamamlanmak üzere olduğunu aktardı. Akçaabat, Ortaköy ve diğer bölgelerdeki altyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Genç, Trabzon'un her noktasına hizmet götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı yatırımları, şehrin yaşam kalitesini artırmayı ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmayı hedefliyor. Başkan Genç, Trabzon'un altyapısını güçlendirerek kent sakinlerinin daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürdürebilmelerini amaçladıklarını belirtiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK