Başkan Genç, alınan tedbirleri şu şekilde sıraladı: "Bayram süresince ulaşım hizmetleri aksatılmadan devam edecek, toplu taşıma ücretsiz olacak. Bahçecik, Bostancı, Sülüklü ve Uğurlu mezarlıklarını ziyaret edecekler için ücretsiz seferler düzenlenecek."

İtfaiye hizmetleri de kesintisiz olarak devam edecek. Başkan, "Her türlü kaza, afet, yangın veya mahsur kalma durumunda en kısa sürede müdahale edilebilmesi için yeterli itfaiye personeli ve araç bulundurulacak" dedi.
C7E94F7E 091E 4Ab2 9Faf 5C75Ab3B2Fe9

CHP Trabzon'un Efsane Başkanı Cafer Hazaroğlu Yoğun Bakımda Tedavi Altında CHP Trabzon'un Efsane Başkanı Cafer Hazaroğlu Yoğun Bakımda Tedavi Altında

Zabıta ekipleri, şehrin yoğun bölgelerinde denetimlerini artıracak. Dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik denetimler yapılacak, işletmeler üzerindeki denetimler de yoğunlaştırılacak.

İçme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinin aksamaması için TİSKİ ekipleri görev başında olacak. Ayrıca TİKOM ve 185 TİSKİ Mavi Hat, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerinin bayramını huzurlu bir şekilde geçirmesi için tüm birimleriyle hazır durumda.

Muhabir: BİROL SANCAK