Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü 2024 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Başkan Ahmet Metin Genç'in başkanlığında yapılan ikinci ve son oturumda, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen maddeler müzakere edildi.

Toplantıda, 2023 Mali Yılı Faaliyet Raporu ve gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

KESİN HESAP CETVELİNE GÖRE BÜTÇE BELİRLENDİ 

Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 2023 Mali Yılı bütçe giderleri kesin hesap cetveline göre 1 milyar 148 milyon 545 bin 654 lira, bütçe gelirleri ise 846 milyon 442 bin 923 lira olarak belirlendi. İç borçlanma miktarı ise 315 milyon 345 bin 87 lira olarak oy birliğiyle kabul edildi.

GENEL KURUL SONA ERDİ 

Toplantıda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği'ne eklenen parametrelerin Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 2024 mali yılı tarife cetveline eklenmesini içeren 2. madde ile Teftiş Kurulu Başkanlığı Yönetmeliği'ni içeren 3. madde görüşülüp oy birliğiyle kabul edildi.

Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı Giresun Görele'de Dere Yatağına Yapılan İnşaat Yıkıldı

Bu kararlarla birlikte, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2024 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu sona erdi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN