Personel Yetiştirme Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Samsun İl Başkanı'nın makam aracının yayalara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı AK Parti Samsun İl Başkanı'nın makam aracının yayalara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın İtfaiye Eğitim Merkezi'nde personel yetiştirme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, İtfaiye Daire Başkanlığı'nın AKUT ile işbirliği protokolü kapsamında eğitimlerini tamamlayan personellere sertifika töreni düzenlendi.

Can Güvenliği Önemli

Törende konuşma yapan Başkan Genç, can güvenliğinin belediye hizmetlerinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Afetlerde ve acil durumlarda halkın güvenliğini sağlamanın önemine dikkat çekti ve bu konuda personelin eğitimine büyük önem verdiklerini belirtti.

Toplumsal Bilinci Oluşturma Çabaları

Başkan Genç, toplumsal bilinci oluşturmanın ve arama kurtarma ekiplerine imkan tanımanın önemine değindi. AKUT'un da içinde bulunduğu arama kurtarma ekiplerinin fedakarlıkla görev yaptığını ve bu çabalarından dolayı teşekkür etti.

Sertifika Takdimi

Başkan Genç'in konuşmasının ardından 24 AKUT personeline sertifikaları takdim edildi. Törende, AKUT Trabzon Başkanı Köksal Ofluoğlu da hazır bulundu ve yapılan işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Editör: Birol Sancak