Törene DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Beder, TÜBİTAK-BİDEB Bilim İnsanı Destek Programları Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Ursavaş ve DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi

Yeşil Yol Projesi'nin amacı, bölgenin turizm potansiyelini artırarak ziyaretçilere konforlu ve güvenli ulaşım sağlamak. Projeye sağlanan bu destekle, bölgenin kalkınmasına yönelik önemli adımlar atılıyor. Başkan Genç, DOKAP’ın bölgeye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve projenin Trabzon ve bölge için hayırlı olmasını diledi.

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin ise, Trabzon’un turizm, tarım ve hayvancılık alanlarında bölgenin gelişimi için önemli bir merkez olduğunu vurguladı. Gültekin, Yeşil Yol Projesi ile bölgede turizm hareketliliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti ve projenin uygulanışında devam edecek olan desteklerin altını çizdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak