18 İlçede Kesintisiz Hizmet: Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 18 ilçede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Genç'in ulaşım konusundaki hassasiyeti doğrultusunda, şehir merkezlerinden kırsal kesimlere kadar her alanda sorunlara çözüm üretiliyor. Yapılan uygulamalarla yolların standardı yükseltilirken, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşaması hedefleniyor.

Başkan Genç'ten Vurgu: Başkan Ahmet Metin Genç, yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, "Tüm ekiplerimiz dur durak bilmeden çalışıyor. 18 ilçemizde, mahallelerimizde ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Şehrimiz zor bir coğrafyada.

Ortahisar'da Trafik Düzenlemeleri Esnafları Memnun Etti Mi? Ortahisar'da Trafik Düzenlemeleri Esnafları Memnun Etti Mi?

Biz de bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Kırsal kesimlerden ilçe merkezlerine kadar her alanda çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam edecek. Yollarımızın standardını daha da yükselteceğiz. Yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımızı ve mahallelerimizi mutlu ediyor.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız, ayrım yapmadan 18 ilçemizde devam edecek. İlçelerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye ve şehrimize değer katan çalışmaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Editör: Birol Sancak