Muhtarlarla İş Birliği Önemli

Başkan Genç, muhtarlarla birlikte çalışmayı önemsediğini vurgulayarak, "Yeni dönemde güzel hizmetlerle taçlandıracağız. Bütün muhtarlarla iş birliği içerisinde olacağız. Vakfıkebir'den büyük bir güç aldık. Şimdi hizmet etme sorumluluğunu üstleniyoruz. Ülkemizin ekonomik zorluklarına rağmen, mazeret üretmeden çözüm üretmek için çalışacağız" dedi.

Vaatlerin Gerçekleştirilmesi

Başkan Genç, vaat ettikleri hizmetlerin hepsini gerçekleştireceklerini belirterek, "Mahallelerimizin su ve yol sorunları gibi talepleri var. Halkımızın bize verdiği görevi hizmet olarak yerine getirmek gibi bir yükümlülüğümüz var. Karşılıklı iletişimle, sorunları çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Örnek Gösterildi! Trabzon Büyükşehir Belediyesi Örnek Gösterildi!

Muhtarlar: Şanslıyız ve Destekçiniziz

Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ise, muhtarlara Trabzon'un taşını, toprağını bilen bir belediye başkanları olduğunu belirterek, "Hizmet için şanslıyız ve destekçiniziz. Bu dönemde tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Genç'in liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir'de gerçekleştirilecek hizmetlerle ilgili muhtarlarla birlikte çalışma sözü verdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU