2020 yılında İstanbul'da bir düğünde çekilen fotoğrafının, 4 yıl sonra tekrar ilçe belediye başkanlığı adaylığı için açıklanmasının hemen ardından, ilçede kendini üstün gören bazı kesimler tarafından MHP Genel Merkezi'ne iletilmesi, ilçede karışıklığa neden oldu.

Mümin Nuhoğlu, bu karalama kampanyalarına rağmen dürüstlüğünden taviz vermeden halkına hizmet etmeye devam ediyor. Nuhoğlu, "Gönül verdik ülküye, ömür verdik bu ilçeye" diyerek, ilçesine yatırım kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı. Başkan Nuhoğlu, "Ben ilçeme kazandırmak için mücadele verirken ilçemde beni yalnız bırakan kesim oldu. Yeter ki ilçem kazansın. Mümin Nuhoğlu olarak benim başkan olup olmamam çok önemli değil. Doğru bildiğimden asla taviz vermem. Benim önceliğim ülkem ve milletim. Bu kırmızı çizgimin dışına asla çıkmam" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mümin Nuhoğlu'nun dürüstlüğü ve ilçesine olan bağlılığı, halkı tarafından takdirle karşılanıyor ve ilçe belediye başkanlığı görevini sürdürme konusundaki kararlılığı devam ediyor. Trabzon'un geleceğine katkı sağlayan başarılı belediye başkanlarından biri olarak kabul edilen Nuhoğlu, halkının güvenini kazanmaya devam ediyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU 

Editör: Ayşe Sancak