Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) 'Yalancı' adlı oyunu sahneleyecek.

İki perdelik oyunun dekoru Hasan Yavuz, kostümleri Funda Çebi, ışık tasarımı Nihat Bahar, müziği ise Emin Serdar Kurutçu'ya ait.

Gümüşhane Valisi Baruş, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı
Gümüşhane Valisi Baruş, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı
İçeriği Görüntüle

Aşkların bile alınıp satılabildiği bir dünya algısının anlatıldığı oyunda, 'hayatın, birdenbire, umulmadık bir biçimde yalanın kendisi olduğunun anlaşılması' ele alınıyor.

Oyun, bu akşam ve yarın saat 20.00'de, 10 Ocak'ta da 15.00 ve 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde izleyicisiyle buluşacak.

Öte yandan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yarın 'Depo', 10 Ocak'ta 'Kasaba Sakinleri' adlı kukla gösterisi, 11 Ocak'ta ise 'Çizmeli Kedi' adlı çocuk oyunları sahnelenecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde bu akşam 'Mutlu Aile Tablosu', yarın da 'Şakşakcılar' adlı oyunlar tiyatroseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA