Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Operasyonlarda sentetik ecza, sentetik kannabinoid (bonzai), metamfetamin, şırınga, bıçak, satır, ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve fişek gibi uyuşturucu madde ile ilişkilendirilen önemli materyaller ele geçirildi.

Toplamda 16 adet sentetik ecza, 6,03 gram sentetik kannabinoid (bonzai), bir miktar metamfetamin, 3 adet şırınga, 3 adet bıçak, 1 adet satır, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 18 adet fişek operasyonlar sırasında bulundu. Bu başarılı operasyonlar sonucunda 8 şüpheli hakkında hukuki işlem başlatıldı.

3A4B9Cd2 F1F3 4Cc4 80B8 763Fe62Cd139

Trabzon Emniyeti, narkotik suçlarla mücadelede halkın güvenliğini sağlamak ve uyuşturucu madde ticaretine darbe vurmak amacıyla etkili çalışmalarına devam ediyor. Kamu güvenliği için bu tür operasyonların devam edeceği vurgulanırken, toplumun bu tür suçlara karşı duyarlı olması önemle vurgulandı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak