Eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla müdürlük görevine atanmış olan Orhan Genç'e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kara, mesleki eğitim veren okullarla yakın işbirliği içinde olmak istediklerini vurgulayarak, "Sektörlerin ihtiyacı olan nitelikli elemanların yetiştirilmesinde meslek liselerinin önemi büyük. Orhan Hocamız da mesleki eğitim konusundaki büyük tecrübesiyle bu yeni görevinde başarılar elde edecektir. Meslek liselerimize her zaman elimizden gelen desteği sağlamak amacındayız" şeklinde konuştu.

Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı

Bu ziyaret, mesleki eğitim alanında işbirliğinin ve öğrencilerin nitelikli bir şekilde yetiştirilmesinin önemini vurgulayan bir adım olarak değerlendirilebilir. Trabzon'un sanayi ve esnaf sektörü için yetişmiş nitelikli elemanlara olan ihtiyacını karşılamak için okul ve iş dünyası arasındaki işbirliğinin artması önemlidir.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak