Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'nun güvencesiyle İyi Parti Trabzon İl Başkanı olarak atanmış olmaktan dolayı büyük bir onur ve sorumluluk hissediyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime olan inancım tamdır. Bu süreçte partimize hayırlar getirmesini diliyorum ve Allah utandırmasın.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Teşkilatıyla İstişare Toplantısı Düzenledi AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Teşkilatıyla İstişare Toplantısı Düzenledi

İl başkanı olarak görev aldığımızdan bu yana, teşkilatımızı yeniden yapılandırma ve güçlendirme çabalarına hızla başladık. Yaşanan zorluklara rağmen, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, partimizi Trabzon'da tekrar güçlü bir konuma getireceğimize inanıyorum. İktidar yolculuğumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz.

İl yönetimini oluşturma çalışmalarımızı başlattık ve teşkilatlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Tüm arkadaşlarımızla birlikte Trabzon için çalışacak, partimizin hedeflerine ulaşması için gece gündüz demeden çaba göstereceğiz.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak