Bayburt'ta Diş Kliniğindeki Yanlış Tedavi İddiası Uzlaşıyla Sonuçlandı Bayburt'ta Diş Kliniğindeki Yanlış Tedavi İddiası Uzlaşıyla Sonuçlandı

Aksu, uzun süredir yerel medyada ve sosyal medyada seslerini duyurarak herkesin kanunlara uyması gerektiğini vurguladıklarını ifade ederek, kurallara uyulmamasının veya bazı kesimlerin ayrıcalıklı tutulmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. "Ehliyetsiz kişi araç kullanamaz, ruhsatsız araç trafiğe çıkamaz" diyen Aksu, turizm sektöründe de ruhsatsız ve kaçak işletmelerin engellenmesi gerektiğini vurguladı ve bu tür tesislerin yasal işletmelere büyük haksızlık yaptığını belirtti.

01.01.2024 tarihinde yürürlüğe giren ilgili kanunun uygulanmasını talep eden Aksu, konunun takibi için yerel yönetim ve kamu görevlilerine çağrıda bulunarak, şehrin çıkarlarını koruyan bir yaklaşımın önemini vurguladı. Geçmişte atılan adımların sonuçsuz kaldığını ancak mücadelenin devam edeceğini ifade eden Aksu, "Hiçbirimiz bu güzel şehrin yitip gitmesine izin vermeyeceğiz. Biz hiç susmadık ve susmayacağız" diyerek, sorunlara karşı mücadeleyi sürdüreceklerini net bir şekilde ortaya koydu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN