Hastane Yönetimi, Eczacılık Günü'nde Görev Yapan Eczacıları Ziyaret Ederek Tebrik Etti Hastane Yönetimi, Eczacılık Günü'nde Görev Yapan Eczacıları Ziyaret Ederek Tebrik Etti

Yemeğe, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve diğer önemli isimler katıldı. Gündemde şoför esnafının sorunları ve dolmuştaki dönüşüm süreci ele alındı.

2596C72B Ec0C 42Af 8De1 D363173Dda2D
Ahmet Metin Genç, yemeğin açılışında yaptığı konuşmada, şoför esnafının yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirtti. Son 10 yılda Ortahisar Belediye Başkanı olarak bu sorunlara vakıf olduklarını ifade etti. Dolmuşdaki dönüşüm süreçleri başta olmak üzere birçok konuda yaşanan sıkıntıları göz önünde bulundurduklarını ve çözüm mercii olarak en uygun çözümleri bulmaya çalıştıklarını dile getirdi.
463D0B6E E042 40F5 Bd70 5D22491F60E8

Genç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da aynı anlayış ve gayretle çalışacaklarını vurguladı. Hedeflerinin, şehrin her kesimine güzel hizmetler sunmak olduğunu belirten Genç, bu niyet ve kararlılıkla hareket ettiklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK