Forum AVM'de kiracı olan işletmeciler, özellikle ek bina inşaatının başlaması sonrasında ortaya çıkan otopark sorunundan, yüksek kira artışlarına kadar çeşitli konularda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi.

İşletmeciler, AVM yönetimiyle yaşanan anlaşmazlıkları ve yerel işletmecilere yönelik baskıları eleştirerek, bu konuda çözüm beklediklerini ifade etti. Ayrıca, AVM yönetiminin kendilerine karşı kapalı bir tutum sergilediğini ve iletişime açık olmadığını belirttiler.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, işletmecilerin sorunlarını dinlediklerini ve çözüm için diyaloğa önem verdiklerini ifade etti. Özellikle otopark sıkıntısı ve kira artışlarıyla ilgili yaşanan problemlerin çözümü için AVM yönetimiyle iletişim kuracaklarını belirterek, "İşletmecilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Özellikle otopark sıkıntısı ve kira artışları ile ilgili sorunlarını bize aktardılar. Önemli olan diyaloğu sürdürmek. Daha sık bir araya geleceğiz." dedi.

Bu buluşma, iş dünyası ile alışveriş merkezi yönetimi arasında olumlu bir diyalog ve çözüm odaklı yaklaşımın sürdürülmesine yönelik bir adım olarak değerlendirildi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak