Toplantıya Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, ve proje yetkilileri ile birlikte Trabzon'da sağlık turizmi faaliyetlerinde bulunan kuruluş temsilcileri katıldı.

Aman dikkat: Havalar ısınınca binlerce kişi bu yüzden hastanelik oluyor Aman dikkat: Havalar ısınınca binlerce kişi bu yüzden hastanelik oluyor

Dr. Hakan Usta, TTSO'nun projesinin sektörde bir sinerji oluşturduğunu belirterek, birlik ve işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Mehmet Çelebi ise Türkiye'de sağlık turizmi projesi uygulayan tek odalarının olduklarını ifade ederek, yapılan çalışmaların verim almaya başladığını dile getirdi.

TTSO Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu ise projenin henüz başlangıç aşamasında olduklarını belirterek, önemli adımlar attıklarını ve gelecek planlarının olduğunu açıkladı. Özellikle Tiflis - Trabzon arasında direkt seferlerin başlatılması için çalışmaların sürdüğünü ve bu konuda heyecanlarının yüksek olduğunu vurguladı.

Toplantıda, katılımcıların görüşleri alınarak projenin gelecek aşamalarına yönelik katkılar sağlandı. Sağlık turizmi alanında yapılan çalışmaların sektöre katkı sağlaması ve Trabzon'un bu alandaki potansiyelinin artırılması için ortak çaba devam edecek gibi görünüyor.

Muhabir: BİROL SANCAK