İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti İYİ Parti Trabzon'da Çalkantı: İlçe Başkanı Erdal Uzun İstifa Etti

Başkan Genç, konuşmasında Trabzon'un sanatçılarına ve Tiyatrolar Birliği'ne olan gururunu dile getirdi. Şehrin sanat hayatının güçlenmesinde ve çeşitlenmesinde büyük rol oynayan sanatçılarla gurur duyduklarını belirtti.


Festivalin geleneksel hale geldiğini ifade eden Başkan Genç, fiziki mekan eksikliğini giderme sözü vererek Trabzon'un kültür, sanat, tarih ve spor şehri kimliğini güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı.


Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ise dayanışma içinde sanatla büyümenin önemine dikkat çekerek Başkan Genç'e teşekkür etti ve verdiği sözü önemsediğini belirtti.
Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, Tiyatrolar Birliği'nin kuruluş amacını ve festivalin önemini vurgulayarak, destek veren herkese teşekkür etti. Festivalin pandemi koşullarında gerçekleştirilmesine rağmen katılımın yüksek olması, Trabzon'daki sanatın önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA