Gezi programının ilk gününde, öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni ziyaret ederek çalışma imkânları ve çeşitli sergiler hakkında bilgi aldılar. Ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nı ziyaret ederek Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye Marka Ofisi, Halkla İlişkiler Dairesi, Basın ve Yayın Dairesi ile Personel ve Eğitim Dairesi uzmanlarından sunumlar dinlediler.

Programın ikinci gününde ise öğrenciler, Anadolu Ajansı, TRT Yayıncılık Tarihi Müzesi, TRT Genel Müdürlüğü ve haber stüdyolarını ziyaret ederek teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı buldular.

Bayburtlu Emekli Öğretmen Ahmet Demiröz: "Kitap Beynin Kardeşi, Aklın Arkadaşıdır" Bayburtlu Emekli Öğretmen Ahmet Demiröz: "Kitap Beynin Kardeşi, Aklın Arkadaşıdır"

Teknik gezi programı hakkında konuşan Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Recep Çolak, öğrencilerin kariyer planlama süreçlerine katkı sağlamayı ve onların akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemeyi amaçladıklarını belirtti. Çolak, geziye katkılarından dolayı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Murat Güler'e ve diğer paydaşlara teşekkür etti.


 

Editör: Birol Sancak