TAKA Gazetesi Yayın Kurulu Üyeleri ile TAKA FM Yöneticilerini ağırlayan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, ‘Muş Valiliğim döneminden bu yana TAKA gazetesini takip ediyorum. Topluma sağduyulu haber veren sorunlara sahip çıkan, çizgisi net bir gazete’ dedi. 

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım TAKA Gazetesi’nin Yayın Kurulu Üyeleri Zeki Sancak, Yusuf Turgut ve Zihni Ağırman ile Santa FM ve TAKA FM radyosunun yöneticileri Kenan Sarı ile Nihat Kumaş’ı makamında ağırladı. 

5938Fe0F 0142 4912 8309 B823Cc91A8B9

Trabzon kökenli olduklarını söyleyen Trabzon valisi Aziz Yıldırım, ‘Şalpazarılıyız. Doğum yerim baba mesleği gereği Eskişehir’dir. Adımın Aziz Yıldırım olması sebebiyle Trabzon’da görev yapmanın zor olacağını düşünüyordum ama Allah bu görevi nasip etti ve memnunum. Trabzon çok güzel bir şehir. Şu ana kadar da  huzur ve sükunet anlamında iyi gidiyoruz. Tüm arkadaşlarıma katkıları sebebiyle teşekkür ederim’ dedi.

TAKA’YI BEĞENİYORUM

B09B98D7 Df1A 41C7 B4F1 4C4C93Fbf2Eb

Vali Yıldırım şöyle devam etti: ‘Siz buradasınız diye söylemiyorum. TAKA Gazetesini Muş’ta ziyaretime geldiğinz günden itibaren takip ediyorum. TAKA Gazetesi’nin güzel bir çizgisi var. O çizgiyi bozmadı. Sansasyondan uzak gerçekleri yazan ve  takip eden, çözüm üreten, cevap hakkı kullandıran,  kent yöneticilerine yardımcı olmaya çalışan bir gazete. Sizleri böyle bir gazeteyi yönettiğiniz için kutluyorum. Ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.’
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak