Bu sabah Türkiye saati ile 06.30’da İngiltere ekibi ile karşı karşıya gelen Trabzon temsilcisi rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla merhaba dedi. Suoyuwan Stadyumu’nda oynanan müsabakada rakibini Yiğit Kemal Turan, Furkan Melikşah Özcan ve Ömer Faruk Duymaz’ın golleriyle farklı mağlup eden Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, gövde gösterisi yaptı.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Ali Turan, “Turnuvaya galibiyetle başladık. Bu bizim için çok gurur verici bir durum. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yolun sonunda şampiyonluğu elde edip Trabzon’a dönmek istiyoruz. Umarım bu galibiyet bugüne kadar İngiliz takımlarına hep boyun eğen takımlarımıza iyi bir moral olmuştur. Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, grubundaki ikinci maçında 21 Mayıs Salı günü Türkiye saati ile 6.30’da Tayland ekibi ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: BİROL SANCAK