Nedir bu TFF'nin ve MHK'nin bitmeyen Trabzonspor kompleksi ve düşmanlığı arkadaş? Yetti artık! Gayrı canımıza tak etti.
     Yani Türk futbolu sadece İstanbul üçlüsünden mi ibaret? Nedir sizin bu sonu gelmez ve akıl almaz Trabzon düşmanlığınız? 
     Yani zorunuza giden aslında Trabzonspor isminin Anadolu kulüplerine ağabeylik etmesi ve Anadolu denilince akla gelen ilk marka olması da; bu neden size bu kadar dert oldu acaba?
     Maç başına 20-30 bin TL ücret alan, ancak aldığı paranın bir kuruşu bile helâl olmayan kurşun askerler ordusu.
     Hem 20-30 bin almaktan geçmeyeceksin, hem de İstanbul üçlüsünü okşamayı bırakmayacaksın. Yok öyle yağma! Ya paranı al " ADAM " gibi hakkaniyetle yönet maçını ya da as o boynuna ağır gelen ve zamkla yapışan düdüğünü.
     Hayır yani; biz sizi böyle çekmek zorunda mıyız ömrümüz boyunca! Bitmediniz gitti arkadaş. Her devrin eyyamcıları ve kâbusları be!
     Sakın ha Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi isimlerin; hakemliği bıraktıktan sonra Trabzonspor savunuculuğu yapması ve her hafta Trabzonspor'un hakkının yendiğini ve doğrandığını haykırmalarına da aldanmayın aman haa!
     Trabzonspor'a çok yaptıkları için günah çıkarıyorlar. Madem o kadar dürüst, hakkaniyetli ve adaletlilerdi; pardon da, bunu kendi hakemlik dönemlerinde gösterselerdi o zaman. Şimdiki bunların, geçmişte ki onlardan zerre farkı yok. 
     Bilindik senaryo, bilindik roller, bilindik operasyonlar. Tek farkla! Figüranlar değişti.
     Türkiye'de futbol; o zaman ki adıyla, 1. lige çıktığımızdan beri, sadece ama sadece Trabzonspor'a karşı oynanan yapay bir oyun halini aldı. Dediklerimizin fazlası vardır, eksiği yoktur.
     Trabzon'a ve Trabzonspor'a operasyon çekme niyetinde ve emelinde olan küçük beyinlerin ne çapı ne de ederi yetmez boylarından büyük bu operasyonu çekmeye.
     Mehmet Baykan isimli bir başkan vekili, yine O'na hemşehri olan bir hakemi üzerinden; yetmiyor ki Fırat Aydunus, Ali Palabıyık, Cüneyt Çakır, Ali Şansalan gibi isimlerle liğme liğme doğruyor Trabzonspor'u.
     Serkan Asan'a kolunu komple asan adamı es geçersin; topa elle vurulur teğet geçersin, Gaziantep maçında yediğimiz golden önce ki eli görmezden gelirsin!
     Adaletiniz batsın be!
     Nerde sizin onurunuz, vicdanınız, adaletiniz, varsa bi de adamlığınız!
     Hayır; bi kere İstanbul kulüplerinin kollanmaya ihtiyacı dahi yok ama; yavru ceylanına göz kulak olan ana şefkatini hiç esirgemezsiniz onlardan. Türk takımları Avrupa'da başarılı olamayınca da neden başarılı olamıyoruz diye ahlanıp vahlanırsınız.
     Sen eyyamcılık yaparak bu takımları kollarsın ama elin Avrupa takımları bakmaz gözünün yaşına. Sonrada Türk futbolu neden ilerlemiyor! Neden olacak! Sizin gibi çapsızlar yüzünden. NET.
     Sizin gibi beyinleri örümcek ağı ile örtülü; orta çağın karanlığında kalan düdük buldumcuklarla anca bu kadar ilerler bu gemi. 
     Farkındaysanız dünyanın birçok liginde artık pekçok takım büyük takımları yenebiliyor. Bırakın da Türkiye de entegre olsun futbola.
     Hayır! Biz kimsenin ne şefkatini ne de yardımını istiyoruz. Hakkımız olanı zaten siz maçları layığı ile yönetirseniz alırız. Kimseye ihtiyacımız yok Allah'ın izniyle. Zaten asil bir kaybediş, onursuz bir kazanıma bin kere yeğdir.
     Ağaoğlu başkan; Baker ve Afobe'ye ilk maçlarından sonra sorar. İlk maçınızda ilk olarak dikkatinizi ne celbetti diye. İkisinin cevabı da " hakem " oluyor.
     Newton; yerel basın mensuplarına kahvaltı veriyor. Ve kahvaltının konusu daha vahim. Hakemlere rağmen nasıl bir strateji izleyerek kazanabiliriz! Geldiğimiz noktaya bakar mısınız yaa!
     Nihat Özdemir, Mehmet Baykan, hiçbir MHK üyesi, Ali Palabıyık, Fırat Aydınus, Halis Özkahya, Cüneyt Çakır, Mustafa Kâmil Abitoğlu, Süleyman Abay, Kutluhan Bilgiç, Koray Gencerler, Volkan Bayarslan, Tolga Özkalfa, Çağatay Şahan ve avane takımı. Silbaştan düzenlemeli bu sistemi. NOKTA .
     Sözüm ona MHK başkanı olacak zavallının itirafına bakar mısınız! Davul ondaymış da tokmak başkasındaymış. Yani para için salla başlık yapıyorsun orada. O zaman istifa et. Ağırlığını koyanıyorsan şayet çekil aradan. Gölge yapma bari!
     Hiçbirinizi ama hiçbirinizi istemiyoruz!
     Yabancı hakemlerden kurulu bir MHK daha adaletlidir yeminle. En azından olanı çalarlar. Bizim istediğimiz de zaten o. Fazlasında gözümüz yok.
     Artık devlet bu konuyu masaya yatırsın. Gayrı bıçak kemiğe dayandı. Allah, Muhammed aşkına!
     Başta cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan olmak üzere; Berat Albayrak bakanımız, spor bakanı Muharrem Kasapoğlu ve özellikle Trabzon milletvekilleri sayın Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar, Hüseyin Örs ve Ahmet Kaya'ya; Trabzonsporumuzun masada ki hakkını savunmaları için çağrıda bulunuyoruz.
     Önerge veren milletvekili yok malesef. Konuyu gündeme taşıyan hiçbir Trabzon milletvekili yok. Şu anda olayı irdeleyen sadece Chp milletvekili Ahmet Kaya. Kendisine canı gönülden teşekkür ederiz. 
     Meral Akşener'in oy kaygısıyla Fenerbahçeye şirin gözükmek için yaptığı açıklamalardan sonra Hüseyin Örs'ün de sesi kesildi. Kabuğuna çekildi. Trabzonspor maçlarına gitmesi bile yasak. Ah demokrasi ah! Hep sözde kalırsın. Hiçbir işe yaramazsın???
     Vurun masaya yumruğunuzu artık lütfen, vurun!
     Haydarı Kerrar, Allah'ın kılıcı Aliyyül Ekber'in dediği gibi...
     " Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır "
     Artık top sizde...
 
Selâm ve muhabbetle saygılar...