Başkan Kaya, yıllardır Trabzon'da etkinlik salonu sıkıntısının yaşandığını ve sivil toplum kuruluşlarının bu konuda mücadele verdiğini belirtti. Belediye Çok Amaçlı Salonu'nun uzun süredir halka kapalı olduğunu ancak yeni dönemde bu durumun değişeceğini vurguladı. Kaya, "Bu salon da, tıpkı belediyemizin kapıları gibi halkımıza sonuna kadar açıktır" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı'nın açıklamalarının ardından, salonun ilk etkinliği olan Gençlik Haftası söyleşisi gerçekleştirildi. Konuşmasında, bu salonunun Trabzon'un ve Trabzonluların emrinde olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, salonun herkese açık olduğunu belirtti ve kullanım için tüm sivil toplum örgütlerini ve siyasi partileri davet etti.

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz da, belediyenin salonunda gerçekleştirilen ilk etkinliğin kendileri için ayrı bir gurur olduğunu ifade etti. Programın öncesinde konuşan Siyaset Bilimci ve Halk TV yorumcusu Doç. Dr. Can Kakışım ise, Başkan Ahmet Kaya'nın Trabzon için büyük bir şans olduğunu belirterek, bu sürecin Trabzon'a olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. Bu önemli adım, Trabzon'da kültürel ve sosyal etkinliklerin daha geniş kitlelere ulaşmasına olanak tanıyacak gibi görünüyor.

TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak