Toplantıya, ilçe genelindeki okul ve kurum müdürlerinin yanı sıra Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi de katıldı. Bakanlık tarafından yürütülen projeler, yapılan etkinliklerin sisteme kaydedilmesi, TEKNOFEST ve TUBİTAK projeleri, Trabzon'da düzenlenecek TRABZONFEST yarışmaları gibi konuların yanı sıra pansiyonlu okullardaki iş ve işlemler, ortak sınavlar, okul bahçelerinin güvenliği, seçmeli dersler ve öğrenci devam-devamsızlık durumları gibi konular da ele alındı.

Bd4C83C4 94Dd 4F34 B783 8C203Cb24D48

Toplantıda özellikle vurgulanan konulardan biri, geleceğin teminatı olan öğrencilere yönelik yapılan insan odaklı projelere daha fazla önem verilmesi oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, okulların yapmış olduğu başarılı çalışmaların paylaşılması gerektiğini belirtti ve TEKNOFEST ve TUBİTAK projelerine daha fazla katılımın teşvik edilmesini istedi. Ayrıca, Trabzon'un kendi versiyonu olan TRABZONFEST'e yapılacak projelerle aktif katılım sağlanması gerektiğinin altı çizildi.

Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor

5E74E17E 51Ab 4B1D Ada1 9Eea2D58877E

Toplantının ardından, TEKNOFEST Koordinatör Öğretmenleri ile ayrı bir toplantı yapılarak yapılacak projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, eğitim-öğretim yılının 2. döneminin kazasız, belasız ve başarılı geçmesini diledi.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak