ORTAHİSAR’DA 3 NOLU ERDOĞDU MAHALLESİ KARANLIKTA KALACAK
15 Eylül 2025 tarihinde sabah saatlerinde Ortahisar ilçesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. İşletme bakım çalışmaları kapsamında 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde elektrikler saat 08:30’da kesilecek. Çalışmaların 12:00’ye kadar sürmesi bekleniyor. Vatandaşların bu süre zarfında elektrikli cihazlarını kapalı tutmaları ve kesintiye hazırlıklı olmaları öneriliyor.

AKÇAABAT’TA YATIRIM ÇALIŞMALARI NEDENİYLE KESİNTİ
Aynı gün Akçaabat ilçesinde kapsamlı yatırım çalışmaları gerçekleştirilecek. Ambarcık Mahallesi’nde elektrikler 09:00’da kesilecek ve yaklaşık 16:00’ya kadar verilmesi planlanmıyor. Bu uzun süreli kesinti, bölgede altyapının yenilenmesi ve güçlendirilmesi amacıyla yapılacak. Vatandaşların gıda ürünlerini bozulmalara karşı korumaları ve günlük işlerini kesinti saatlerine göre planlamaları tavsiye ediliyor.
KESİNTİLER VATANDAŞLARIN GÜNLÜK YAŞAMINI ETKİLEYECEK
Ortahisar ve Akçaabat’ta yapılacak bu planlı kesintiler, bölgedeki yüzlerce haneyi etkileyecek. Özellikle sabah ve öğle saatlerinde elektrik kullanımının yoğun olduğu evlerde, internet bağlantısı, ev aletleri ve ısınma-soğutma sistemlerinde aksaklıklar yaşanabileceği belirtiliyor. Yetkililer, çalışmaların zamanında tamamlanması için tüm hazırlıkların yapıldığını ve kesintilerin belirtilen saatlerin dışında uzamaması için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.