Trabzon'da geçtiğimiz hafta sonu etkisini gösteren şiddetli fırtına, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Numune Kampüsü'nün çatısından kopan demir ve sac levhaların yola düşmesiyle neredeyse facia yaşanıyordu. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Yeşilköy Mahallesine Yeni Muhtarlık Ofisi

Park halindeki bir otomobilin ön camına demir kalas saplanırken, başka bir otomobilin üzerine de sac levha düştü. Olay anında yolda yürüyen bir genç kız, bu tehlikeden saniyelerle kurtuldu. Çevre sakinleri büyük korku yaşarken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Lokanta işletmecisi Hüseyin Bayram, yaşananları anlattı:

"Namaz kılıyordum ve bir gürültüyle arabama büyük bir demir boru saplandı. Çevredeki bir başka araca da zarar verdi. O sırada bir kız çocuğu ve bir araba daha geçiyordu, birkaç saniye gecikmiş olsalardı, çok daha kötü sonuçlar doğabilirdi." Kopan çatı parçalarının tamiri için çalışmalar başlarken, yetkililer olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Editör: Birol Sancak