Emeklilere Maaş Gibi Promosyon Geliyor! SGK Uzmanı Duyurdu: O Rakamlara Kadar Çıkabilir Emeklilere Maaş Gibi Promosyon Geliyor! SGK Uzmanı Duyurdu: O Rakamlara Kadar Çıkabilir

Gürdoğan, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, ihracat hedeflerini artırmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti. Yıllık ihracatlarını 5 milyar dolara çıkarma hedefi doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Gürdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hedefe yönelik desteğine vurgu yaptı. Ayrıca, Trabzon'un ihracat, turizm ve istihdam alanlarındaki potansiyelini artırmak için hazırlanan yol haritasına da değindi.

Gürdoğan, bu yol haritasının, Trabzon'un gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirtirken, özellikle turizm ve istihdam alanlarına odaklanılarak yatırımların artırılmasının önemine dikkat çekti. Projeler arasında, Yatırım Adası, Sarp-Batum Demir Yolu, Çamburnu Gemi Yat Organize Sanayi Sitesi ve Tekstil Kent Cazibe Merkezi gibi önemli alanların bulunduğunu vurguladı. Ayrıca, Trabzon dışındaki değerlerin de projelerin gerçekleşmesi için devreye alınacağını ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe ile işbirliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU