MHP TRABZON TEŞKİLATI BAYRAMDA KENETLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı, geleneksel hale gelen Kurban Bayramı bayramlaşma programını bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen program, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.

SİVRİKAYA: “MHP SADECE SİYASİ BİR HAREKET DEĞİL”

Törende konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, Kurban Bayramı’nın manevi anlamına dikkat çekerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Sivrikaya, “Bu bayramda Trabzon’un, Karadeniz’in ve Türkiye’nin her bir ferdinin gönül gönüle olmasını diliyoruz. MHP sadece bir siyasi hareket değil; milletimizin ruhunu taşıyan, değerlerini sahiplenen bir güçtür” ifadelerini kullandı.

KIRGINLIKLAR BİTSİN, DOSTLUKLAR PEKİŞSİN

Sivrikaya konuşmasında, bayramların kardeşlik ve barışın yeniden inşa edildiği kutsal zamanlar olduğunu vurgulayarak, “Bayramlar; kırgınlıkların sona erdiği, dostlukların pekiştiği günlerdir. Bu bayram da bizleri yeniden bir araya getirdi. Trabzon’un birliğine, Türkiye’nin kardeşliğine olan inancımız tamdır” dedi.

GÜÇLÜ TEŞKİLAT VURGUSU

İYİ Parti Trabzon’da Bayramda Birlik Mesajı: “Toplumsal Uzlaşmaya Her Zamankinden Fazla İhtiyacımız Var”
İYİ Parti Trabzon’da Bayramda Birlik Mesajı: “Toplumsal Uzlaşmaya Her Zamankinden Fazla İhtiyacımız Var”
İçeriği Görüntüle

MHP'nin Trabzon’da köklü ve güçlü bir teşkilat yapısına sahip olduğunu belirten Sivrikaya, “Toplumun her kesimiyle kucaklaşmaya devam edeceğiz. MHP, milletin yanında olmayı her zaman bir görev olarak bilmiştir ve bilmeye devam edecektir” sözleriyle birlik ve hizmet mesajı verdi.

KARADENİZ’DE MİLLİ BİRLİK RUHU

Program boyunca parti üyeleri ve vatandaşlar arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Katılımcılar, Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte bu tür birlikteliklerin önemine dikkat çekerek, milli birlik ve beraberlik duygusunun canlı tutulması gerektiğini ifade etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN