Anahtar Parti’nin Trabzonlu Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, hafta sonu Trabzon’da hem halka seslendi hem de parti teşkilat binasını açtı. İl Başkanı Hüseyin Cahit Köse, miting alanına dönüşen açılış töreni için halka teşekkür etti. Köse, “Açılışımızı bir seçim mitingine dönüştüren, memleketimizin sorunlarını çözmek adına nöbette olduğumuzu haykırdığımız meydanda bizlere destek olan herkese kalpten teşekkür ediyoruz” dedi. Köse, “’Milletimizin sorunları var ancak çok şükür çözebilecek evlatları da var’ diyerek, 28 Ekim’de milletimizin gönlüne kurduğumuz Anahtar Parti altı aylık kısa bir süre içerisinde bütün illerimizde teşkilatlanmasını tamamlamıştır.
Bu büyük başarı milletimizin büyük teveccühü ve parti teşkilatlarımızın çalışkanlığı sayesinde gerçekleşmiştir. Memleket sorunlarını çözme gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolun en önemli kilometre taşlarından biri olan Trabzon’umuzun, Anahtar Parti İl Binası açılışını 3 Mayıs Cumartesi günü halkımızın yoğun ilgisiyle Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu‘nun ve kıymetli Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik” diye konuştu.
Trabzon'da Miting Gibi Açılış! Yavuz Ağıralioğlu: “Sorunları Biz Çözeceğiz”
Anahtar Parti’nin Trabzon’daki il binası açılışı, halkın yoğun ilgisiyle adeta seçim mitingine dönüştü. Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, memleketin dertlerine çözüm sözü verdi.
Muhabir: AYŞE SANCAK
Yorumlar
Çok Okunanlar

Fatih Tekke Onayladı; Trabzonspor'un Golcüsü Süper Lig'den

Trabzonspor’un U19 Final Kahramanı Eyüp Saka’ya Yağmur Gibi Teklif!

Trabzonspor’dan Orta Sahaya Genç Yıldız Hamlesi: Hem de Süper Lig’den

1 Milyon TL'nin Getirisi Dudak Uçuklattı: Bankalar Tek Tek Oran Güncelledi

Trabzonspor U19’dan A Takım’a yükselmesi beklenen isimler belli oldu

Trabzonspor’a 20 Puanlık Darbe: MHK'den Ters Köşe Hakem Ataması!