Valilik, öğrencilerin dolmuşlarda yer bulamadıkları için özel servis kiraladıkları ancak kiraladıkları servisin önünün dolmuş şoförleri tarafından kesilerek öğrencilere tehdit, hakaret ve darp edildiği iddialarına yönelik açıklama yaptı. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzon'un Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin yaşadığı ulaşım sorununa dair sosyal medyada yer alan haberler üzerine yapılan incelemeler sonucunda, darp edilen öğrencilerin ve servis şoförünün şikayetleri üzerine, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Bu olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır."

Bu gelişmelerin ardından, Trabzon'da yaşanan olayın detayları ve sorumlularıyla ilgili kamuoyunda büyük bir merak oluşmuş durumda. Öğrencilere yönelik şiddet iddiaları, şehirdeki ulaşım sorunlarının da altını çizerek dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Olayla ilgili detaylı soruşturma ve incelemelerin devam edeceği belirtiliyor.

TAKA/HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’ye Muhteşem Bir Cami Geliyor!

Editör: Birol Sancak