İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Madeni İşler ve Makine Sanatkârlar Odası ile Fatih Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Değirmendere Vadisi’nde bulunan Bağkur Sanayi Sitesi, Büyük Sanayi Sitesi ve Fatih Sanayi Sitesi'nin taşınması konusunda başlatılan çalışmaları sürdüreceğini belirten Genç, bu süreci Murat Zorluoğlu döneminde başlatılan çalışmalarla devam ettireceklerini ifade etti.

Sanayi sitelerinin taşınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Genç, “Murat Başkanımızla başlayan sanayi sitelerinin nakli çalışmasını sürdüreceğim. O konuda bir gayreti ortaya koymamız lazım. En iyisini, en idealini yakalamamız lazım. Esnafımız burada zor şartlarda çalışıyor o nedenle bir kaliteyi, standardı yakalamamız lazım. Biz Ortahisar olarak güzel bir şekilde çalıştık, şimdi inşallah Büyükşehir olarak aynı anlayışla devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Genç, sanayi sitelerinin taşınmasıyla ilgili olarak trafik sorununun çözüleceğini de vurguladı. "Sanayi siteleri taşınırsa Trabzon’un trafik sorunu çözülür." diyen Genç, bu durumun Trabzon'daki işletmeler ve esnaf için olumlu bir gelişme olacağını belirtti.

Başkan Genç'in, sanayi sitelerinde faaliyet gösteren esnafın sayısını sorması üzerine, sanayi sitelerindeki esnaf sayılarını aktaran bir yetkili, bu sitelerde toplamda yaklaşık 3200 işletmenin bulunduğunu ifade etti.

Son olarak, Genç esnafa verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, önlerine çıkan sorunlara çözüm üreteceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Doğukan ÖZKURT