Proje kapsamında 4 bin adet abone bağlantısı gerçekleştirilecek ve şehrin altyapısı güçlendirilecek.

Yeniden Başlayan Çalışmalarla İlgili Açıklama Başkan Genç, projenin yeniden başlamasıyla ilgili olarak, "Halkımızın daha iyi bir su hizmetine erişmesi ve şehrimizin altyapısının güçlendirilmesi adına bu çalışmaları yakından takip edeceğiz." dedi. Ayrıca, çalışmaların zaman zaman bazı yollarda daralmaya veya geçici kapanmalara neden olabileceğini belirterek, halkı bilgilendireceklerini vurguladı.

Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi Artvin Yusufeli Havuzlu Köyü Sakinlerinin Heyelanla Mücadelesi

Projenin Detayları Projede, Gülbaharhatun, Yalı, Yenimahalle, İnönü, Kaymaklı, Boztepe, Çukurçayır, Sanayi, Pelitli, Soğuksu, Bahçecik, Toklu, Fatih ve Kurtuluş Mahallelerinde 4 bin adet abone bağlantısı gerçekleştirilecek ve içme suyu hatlarının kalan imalatları yapılacak. Ayrıca, klor bakiye üniteleri, debimetre ve basınç kırıcı odaları ile SCADA sistemi merkezi de inşa edilecek.

Vatandaşlara Teşekkür ve Anlayış Çağrısı Başkan Genç, projenin tamamlanmasıyla Trabzon'un altyapısının daha modern ve güvenilir bir seviyeye yükseleceğini ve vatandaşlara daha iyi bir yaşam kalitesi sunulabileceğini belirtti. Son olarak, vatandaşların anlayışı ve desteği için teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ