Trabzon’un eşsiz doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri, "Temel" filmiyle beyaz perdeye yansıyor. Başrollerinde Trabzonlu oyuncular Alper Kul, Öykü Gürman ve Gürkan Uygun’un yer aldığı bu komedi filmi, izleyicilere hem eğlenceli anlar yaşatmayı hem de bölgenin güzelliklerini tanıtmayı hedefliyor.
Filmin çekimleri, Trabzon Valiliği'nin tarihi binasında devam ediyor. Çekimlerde yerel medyadan destek almak için Trabzonlu gazeteciler, mikrofonlarıyla birlikte set alanına katıldı. Bu sayede, gerçek bir basın açıklaması yapılıyormuş gibi bir atmosfer yaratılarak yerel medyanın projeye dahil edilmesi sağlandı.
"Temel," Trabzon'un kültürel dokusunu mizah unsurlarıyla harmanlayarak, izleyicilere sıcak bir Karadeniz hikayesi sunmaya hazırlanıyor. Film, Trabzon’un yerel renklerini ve karakterlerini yansıtırken, aynı zamanda komedi unsurlarıyla da dikkat çekiyor.
Yerel basın mensuplarının katılımıyla daha da zenginleşen çekimlerin, Trabzon’un tanıtımına büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Trabzon'da "Temel" Filminin Çekimleri Devam Ediyor
Alper Kul, Öykü Gürman ve Gürkan Uygun'un Başrolünde Yer Aldığı Film, Karadeniz'in Doğasını Mizahla Buluşturuyor
Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN
Yorumlar
Çok Okunanlar
Muçi çıkmazı büyüyor: Beşiktaş indirime yanaşmıyor
7 milyon Euro’luk hayal kırıklığı Tekke Kararında Net, Katkı Bekleniyor
Yeşil Sahalara Döndü, Mesajı Verdi! Genç Yıldız Tekke’yi Zor Karar Eşiğine Getirdi
Muçi Gerçeği Ortaya Çıktı! Trabzonspor 500 Bin Euro’ya Alabileceği Yıldızı Yıllar Sonra Pahalıya İzledi
Dev Maçta Galibiyet Yetmedi: Uğurcan Çakır Tartışmaları Büyüyor
Kaptanlıktan Cimbom’a: Uğurcan Sözleriyle Trabzonspor Camiasını Ayağa Kaldırdı





