Of’ta LGS Başarısı: İlk Üç Sırayı Paylaşan Öğrenciler Kaymakam Demirer Tarafından Ödüllendirildi Of’ta LGS Başarısı: İlk Üç Sırayı Paylaşan Öğrenciler Kaymakam Demirer Tarafından Ödüllendirildi

Coşkulu Uğurlama Töreni

Törene katılan aileler, hacı adaylarını dualar ve gözyaşları eşliğinde uğurlarken, Bekir Şahin hocamızın yaptığı konuşma ve dua törene damgasını vurdu. Bekir Şahin, hacı adaylarına yolculuk boyunca sabırlı ve hoşgörülü olmaları gerektiğini hatırlatarak, "Bu kutsal yolculukta birbirimize destek olmalı ve Allah’ın rızasını kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

Hacı adayları, uçuş öncesinde yapılan dua ve kısa bir bilgilendirme toplantısının ardından, Medine-i Münevvere’ye hareket etti. Bekir Şahin hocamızın liderliğindeki Bekir Turizm’e ait hac kafilesi, kutsal topraklarda yaklaşık 47 gün sürecek ibadetlerini tamamladıktan sonra yurda dönecek.

İlk Hac Kafilesi Olma Özelliği

Bu yıl Trabzon'dan hac ibadeti için giden ilk grup olma özelliği taşıyan Bekir Turizm kafilesi, toplamda 183 hacı adayından oluşuyor. Trabzon halkı, hacı adaylarının sağ salim dönmeleri ve ibadetlerinin kabul olması için dualar ederken, bekleyen aileler de sevdiklerine bir an önce kavuşmanın özlemini yaşıyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak