Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Ödül törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Ortahisar İlçe Eğitim Müdürü Celil Karakaş ve diğer yetkililer katıldı.

Okul Müdürü Ali Turan'ın turnuva anısını paylaşırken yaşadığı komik anlar katılımcıları güldürdü. Milletvekili Koç, Başkan Genç ve Başkan Adayı Aydın, şampiyon futbolcular ve teknik heyete hediyeler vererek başarılarını kutladılar. Başkan Genç, Trabzon'un spor ve futbol şehri olduğunu belirterek öğrencilere Türkiye'yi Çin'de temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Genç, öğrencilere başarılar dileyerek Türkiye'yi temsil etmelerinin önemine vurgu yaptı ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ise, şampiyon öğrencileri tebrik ederek spora verdikleri destek için Başkan Genç'e teşekkür etti.

Ödül töreninde ayrıca, Ortahisar İlçe Eğitim Müdürü Celil Karakaş da konuşarak öğrencileri kutladı ve başarılar diledi. Karakaş, öğrencilerin Çin'den şampiyon olarak döneceklerine olan inancını dile getirdi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak