Trabzonspor, Alanyaspor karşısındaki yenilgisinden ders çıkararak önümüzdeki müsabakalara odaklanıyor. Ligde ve kupada üst üste 5 maç kazanmanın moraliyle çıktığı Alanya deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Fırtına, rakibiyle arasındaki puan farkını açma fırsatını değerlendirememiş olsa da ligdeki 3. sıradaki yerini koruyor.

Ancak bu yenilgiye rağmen, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedefi devam ediyor. Alanya yenilgisinden ders çıkaran ekip, ligde üst üste sahasında Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakalara odaklanmış durumda.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Final Biletini Aldıktan Sonra Kupaya Gözünü Dikti Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Final Biletini Aldıktan Sonra Kupaya Gözünü Dikti

Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğindeki ekip, 9 Mart Cumartesi günü Fatih Karagümrük'ü, 17 Mart Pazar günü de Fenerbahçe'yi Papara Park'ta ağırlayacak. Trabzonspor, bu iki kritik maçtan da galibiyetle ayrılarak ligdeki ve kupadaki hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeyi planlıyor. Avcı, oyuncularını tamamen bu önemli karşılaşmalara motive etmeye hazırlanıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU