3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı 3. Lig'in Yeni Ekibi Çayelispor'da Beklenmeyen Gelişme: Güngör ile Yollar Ayrıldı

Bordo-Mavililerin gündemine gelen isim ise bir dönem Adana Demirspor forması giymiş ve dikkat çekici performansıyla adından söz ettiren Matias Vargas oldu. Her iki kanatta görev alabilen ve Süper Lig'i tanıyan Vargas, Trabzonspor'un transfer listesinde kendine yer buldu. 27 yaşındaki Arjantinli oyuncunun yeniden Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı ve bu transfer için olumlu sinyaller verdiği bildirildi.
Trezeguet'nin tedavisine başlandı

Matias Vargas, geçtiğimiz sezonda Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de 38 maçta görev alarak 5 gol atıp, 13 asist yaparak asist kralı olmuştu. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Vargas'ın, Trabzonspor'un orta saha ve hücum hattına katkı sağlayacağı öngörülüyor.
Matias Vargas Rizespor' a Seviye Atlatır - Habere Tanık Rize Haberleri,  Sondakika Rize haberleri,

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği transfer için çalışmalar hız kazanırken, Vargas'ın transferinin Trezeguet'in satışına bağlı olduğu belirtiliyor. Arjantinli oyuncunun bonservisi Çin ekibi Shanghai Port'ta bulunmakta olup, sözleşmesinin 31 Aralık 2024 tarihinde sona ereceği biliniyor. Trabzonspor'un, transfer görüşmelerini ilerletmek için adımlarını hızlandırdığı kaydedildi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA