Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Tüm maçların aynı gün ve saatte oynandığı haftada, Trabzonspor'un en yakın rakipleri Başakşehir ve Beşiktaş'ın aldığı sonuçlar da büyük merak konusu oldu. Başakşehir, zorlu Sivasspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönerken; Beşiktaş, Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçlarla Trabzonspor, Başakşehir ile arasındaki 3 puanlık farkı korurken, Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Trabzonspor, ligde kalan son iki maçında, doğrudan üçüncülük yarışındaki rakibi Başakşehir'e deplasmanda karşı karşıya gelecek ve sezonu Ankaragücü ile kendi sahasında tamamlayacak. Başakşehir ise Trabzonspor maçının ardından Adana Demirspor deplasmanında mücadele edecek. Beşiktaş'ın programında ise Hatayspor ve Kasımpaşa ile deplasman maçları bulunuyor.

Bu son haftalar, üçüncülük yarışında kritik öneme sahip olup, Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılım hakkını elde edip edemeyeceğini belirleyecek.

Editör: Birol Sancak