Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Kupası finali için kısa sürede biletleri satın alan taraftarlara özel bir teşekkür mesajı yayınladı.
Trabzonspor taraftarı Galatasaray maçına ücretsiz taşınacak

"Türk futbolunun en büyük maçlarından biri olan final için taraftarlarımızın kısa sürede gösterdiği yoğun ilgi ve destek bizleri gururlandırdı." diyen Başkan Doğan, "Dünyanın En Büyük Şehir Takımı" olarak anılan Trabzonspor taraftarının "Bize Her Yer Trabzon" sloganının gücünü bir kez daha kanıtladığını vurguladı.
Trabzonspor taraftarı Kadıköy'e gelemeyecek! - Haber 7 Trabzonspor

Final maçında takımı desteklemeye gelen taraftarlara seslenen Başkan Doğan, "Şimdi sıra Türkiye Kupası’nı 10. kez müzemize götürmeye geldi. İnşallah tarihe bir kez daha şahitlik edeceğiz. Karşılaşma boyunca takımımıza göstereceğiniz desteğe olan inancımı yineliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.
Trabzonspor'u taraftar ilgisizliği üzüyor - Son Dakika Haberleri

Başkan Doğan'ın bu duygusal ve teşekkür dolu mesajı, Trabzonspor taraftarları arasında büyük bir sevinç ve motivasyon yarattı.

Muhabir: BİROL SANCAK