Maddi ve manevi olarak zirveye yarışmak için hazır olduklarını vurgulayan Doğan, kulübün hedeflerine ulaşmak için gereken adımları attıklarını dile getirdi.

Doğan, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yeni sezonda Trabzonspor olarak saha içinde ciddi mücadelemizi ortaya koyacak, inatla ve hırsla oynayacak bir takımı taraftarlarımıza izlettireceğiz. Bu hedeflere ulaşmak için başka bir seçeneğimiz yok, bu yüzden bu organizasyona çok erken başladık ve ciddi bir yol katettik. Trabzonspor’un her zaman zirve hedefi var ancak bunu gerçekleştirmek söylemle değil, altyapısını sağlam temellere dayandırarak yapmalıyız. Transferlerin zamanında yapılması ve mali konuların çözülmesi bu sürecin önemli parçaları. Kulübümüzün çözülmesi gereken pek çok problemi var ve bu sorunlara çözüm bulduğumuzda zirve yarışının içerisinde olabileceğimize inanıyorum. Hem maddi hem de manevi olarak zirveye yarışmak için hazırız.”

Trabzonspor'un gelecek sezon için kararlı adımlarla ilerlediğini ve takımın güçlenmesi için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını belirten Doğan, taraftarlara umut verdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK