Batuhan Karadeniz, Trabzonspor forması giyerken Trabzon şehri ve kulübü hakkında ağır sözler sarf etmişti, bu da taraftarların büyük tepkisine neden olmuştu.

Trabzonspor'un eski yıldızına büyük ödül; En iyi gol! Trabzonspor'un eski yıldızına büyük ödül; En iyi gol!

Başkan Ertuğrul Doğan, bugün yaptığı açıklamalarda, "Bu güzide şehrin taraftarları hakkında bu güne kadar söylenen her şeyin hesabını bize verecekler." şeklinde net ifadelerle konuşmuştu.

Serhat Akın'dan sonra Batuhan Karadeniz'den de özür mesajı geldi. Batuhan Karadeniz özür mesajında, "Yayın esnasında servis edilen görüntüler ışığında yaptığım yorumlardan dolayı kendimi daha doğru ifade etmem adına açıklama yapma zorunluluğum doğdu. Sporda şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu ve çıkan olayları hiçbir şekilde tasvip etmediğimi belirtmek isterim. Maç sonu çıkan olaylar münferit eylemler olmakla beraber, maç sonunda sıcağı sıcağına gelen görüntülerde sadece saldırıların olması yorumlarımı doğrudan etkiledi. Trabzonspor camiasının paylaştığı görüntülerden sonra olayların tek taraflı olmadığını tüm spor kamuoyu gibi bende görmüş oldum. İncittiğim, üzdüğüm tüm hemşerilerimden ve Trabzonspor camiasından özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Başkanın net açıklamaları sonrası Serhat Akın'dan da özür paylaşımı geldi. Akın, "Maç sonu canlı yayınımızda fazla adrenalin ve gerilimden ötürü kullanmamamız gereken yanlış ifadeler ağzımızdan çıkabiliyor. Hatam, genelleme yapmaktı. Her şeyden önce benim kendime yakıştıramadığım bu ifadelerden kaynaklı, konuyla alakası olmayan Trabzon halkı ve tüm izleyenlerimizden özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN