Türk Hava Yolları, Türkiye'nin en değerli markası ve dünyanın en yaygın uçuş ağına sahip havayolu şirketi olarak bilinirken, uzun yıllardır Trabzonspor'a sponsorluk yaparak kulübe önemli destekler sunuyor.

Ziyaret sırasında, Trabzonspor'un ve Türk Hava Yolları'nın 2024 yılı içerisinde gerçekleştireceği yeni iş birliği ve sponsorluk konuları ele alındı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Başkan Ertuğrul Doğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve markamızın spor alanındaki yatırımlarını sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor Kulübü ile 2024 yılı iş birliği ve sponsorlukları konusunu görüştük" dedi.

Başkan Ertuğrul Doğan da Türk Hava Yolları'nın kulübe sağladığı destekler için teşekkürlerini ileterek, "Türk Hava Yolları, ülkemizin en büyük ve en değerli markalarından biridir. Uzun yıllardır kulübümüzle yaptığımız sponsorluk anlaşmaları sayesinde birçok başarı elde ettik. Yeni yıl itibariyle yapacağımız iş birliği ve sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte iş birliğimizi sürdüreceğiz. Dünya çapında saygın bir marka olan Türk Hava Yolları ile iş birliği yapmak bizleri gururlandırıyor. Bu anlaşmalar, kulübümüzün vizyonunu genişletmemize büyük katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT