Asbaşkan Kafkas, Trabzonspor'un inatçı ruhunu takımda gördüğünü belirterek, "Trabzonspor’un bir inatçı ruhu vardır. O inatçı ruhunu takımda gördüm. Birbirinize olan sevgi ve saygınızı, birbirinizle olan diyaloğunuzu takdir ediyorum. Henüz hikayenin başındayız fakat bu şehir basketbolu seviyor. Daha yolun başında bu salonu taraftarlarımız doldurmaya başladı. Finallerde ise bu salonda boş yer kalmayacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Bayramınızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Eskici ise Başkan Ertuğrul Doğan'ın desteğiyle güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade ederek, "Artık Trabzon’da sokakta, sosyal medyada basketbol takımımız konuşulmaya başlandı. Tabii bu iş sorumluluk istiyor. Bu sebeple daha çok çalışacağız, hedeflerimiz çok büyük. Finalleri de turnuva olarak buraya taşıyacağız ve inşallah çok güzel bir hikaye yazacağız. Çok güzel bir ekipsiniz. Trabzonspor’umuzun şanlı tarihine de basketbol adına da yeni bir tarih yazalım. Hepinizin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Birol Sancak