"Ekibimiz ve oyuncu grubumuzla birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Parkede de emeğimizin karşılığını çok güzel bir şekilde alıyoruz. Bütün oyuncularımın performansından memnunum ama her zaman kendilerini geliştirmeye devam edecekler ve biz de buna destek olacağız. Hepsinin emeğine sağlık. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlar her zaman her yerde bizim yanımızda oldular ve olmaya da devam ediyorlar."

"Sürecin sonunda şampiyonluğumuzu onlara armağan edeceğiz. Şimdi önümüzde Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız ABB Egospor maçı var. O maça da en iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istiyoruz. Ekibime ve oyuncularıma güvenim de inancım da tam. Yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah."

Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti Trabzonspor Basketbol A Takımı, play-off ilk maçında Kahramanmaraş Gençlikspor'u farklı mağlup etti

Trabzonspor Basketbol A Takımı, hem oyuncularının performansıyla hem de takım ruhuyla başarılarına devam etme kararlılığını sürdürüyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN